Julias blogg

090726

Publicerad 2009-07-26 21:41:26 i Allmänt,Gud vad veckorna går fort. Nu är de inte långt kvar tills man börjar gymnasiet. Ska bli skit kul!
Inte många som jag vet vilka det är i min klass. Känns som en ny start i livet..
Imorgon ska jag följa med mamma till Uppsala direkt efter åker jag hem till Mikael.
Och jag har shopping ångest!!För ett par veckor sedan titta jag på sommar med Ernst han hade på sig en skit snygg sån där pippi/fiskartröja, så kolla jag i mammas favvo tidning lantliv där hitta jag en skit snygg sån cremefärgad med svarta ränder.En Lexington som kosta typ 1500 :-
Ehh.. lite dyr tycker jag men jag ska försöka hitta mönster så ska jag fråga farmor om hon kan sticka en åt mig :D


090718

Publicerad 2009-07-18 20:05:56 i Allmänt,Vakna runt 9 idag, ringde  ida för hon sa att jag skulle göra det. Gick hem till henne och åt
en jätte god stor frukost, med frukt, nybakat bröd m.m. Medans satt vi och titta på hulken. Efter åkte vi ner och bada ett tag åkte hem åt lunch (kyckling och lite mer frukt). sen åkte vi ner och bada igen. Nu sitter jag och muppar vid tv:n för ida ska på fest och jag är inte bjuden så det blir en kväll för mig sj. jippi..


Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela