Julias blogg

090621

Publicerad 2009-06-21 17:22:09 i Allmänt,


Så här såg jag ut på midsommaren.Som sagt har jag varit i Dalarna, uppe i vår stuga och firat midsommar i helgen.
Har mest legat och läst en bok, för det har regnat. Har väl varit ute och löpt lite med.
På midsommaraftonen grillade vi. Dagen efter var det midsommarfirande nere i bystugan (konstigt nog), så vid 18:00 gick vi ner och dansa runt midsommarstången. Var faktiskt sol under dagen på lördagen men på kvällen kom det några moln och vi fick lite regn igen då. Idag vart det såklart fint väder bara för att vi skulle åka hem.Men det är fint väder här hemma med får hoppas att det håller till imorgon för då ska jag och Ida ut med båten och tälta.

nej nu ska jag ut och springa lite. Får se senare om det blir nått kvälssdopp..


090617

Publicerad 2009-06-17 20:13:09 i Allmänt,Onsdag idag och jag åker till Dalarna imorgon. Midsommar på fredag och jag ska bara ligga och läsa en god bok, kanske springa lite i området. Inte mkt mer..

Jag saknar Miken otroligt mkt. Vill att han ska komma hem. Men jag har planerat hela tre veckor vad jag ska göra utan honom. Idag har jag varit hos tandläkaren och då passa jag på att shoppa lite!


090615

Publicerad 2009-06-15 15:06:41 i Allmänt,

Äntligen har sommarlovet som man har väntat på kommit!
Hade skolavslutning i lördags, efter smörgåstårta och fika med släkten.
Fick stipendium för personlig utveckling och som alla andra skolpoliser diplom.
På kvällen träffades några från klassen på skolan och vi kolla på film, men Miken och jag sov inte över vi åkte hem till honom. Är barnvakt idag, imorgon och på onsdag. På tisdag (imorgon) åker min älskade Mikael till Thailand i tre veckor! Hur ska jag klara mig.. Men jag hoppas han har det jätte trevligt!! Jag kommer att längta ihjäl mig efter honom och tänka på honom hela tiden. Hoppas dom här veckorna går fort. I midsommar ska vi upp till Dalarna och fira.
Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela