Julias blogg

091130

Publicerad 2009-11-30 16:54:18 i Allmänt,

Sista november. Skönt snart är det lov :D Skön måndag fick t.o.m sluta tidigare från eng för våran lärare skulle till uppsala. Sitter här hemma själv och väntar på att alla ska komma hem. Börjar bli lite hungrig. Sen ska jag plugga till svenskaprovet som vi har imorgon. Ullared idag va?

With Or Without You

Publicerad 2009-11-29 21:27:28 i Allmänt,

Jaha då har man städat klart,ätit,slingat håret och nu sitter jag här helt utsliten och vill bara gå och lägga mig. Men jag har nyss målat naglarna så dom lär väl få torka innan... Kanske lägger upp nån bild imorgon hur håret blev.I wanna have the china red lipstick from Make Up Store

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela