Julias blogg

22:50

Publicerad 2009-10-31 22:50:45 i Allmänt,

Nej nu spelar det ingen roll om jag är trött eller inte, jag går och lägger mig och försöker sova i alla fall. Sen får vi se om jag somnar eller inte..

Hörs imorgon. God Natt!

Labels Or Love

Publicerad 2009-10-31 22:28:52 i Allmänt,Sitter här och försöker bli trött för jag vill sova men det går inte!
Mamma ligger på soffan och halvsover medans nån skit tråkig film går på tv:n som ingen av oss titter på.
Jag är så rastlös. vill inte sitta hemma en lördagskväll glo på tv..

Thinking of You

Publicerad 2009-10-31 19:41:05 i Allmänt,Bild: Elin Kling


Sitter och kollar på sjätte sinnet med mamma och lillasyster. Har varit i skutskär typ hela dagen. Kändes tungt men det går över snart. Hälsa på mormor och titta till morfars grav och tände ljus. Sov hela 9 timmar i natt första gången på hela veckan. kändes bra, fast jag drömde mycket..
Får se vad jag hittar på imorgon, blir väl lite gott och blandat. Vill bara komma till skolan känns det som måste få nått annat på tankarna. Känns bra att veta att man har vänner som finns där för en.

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela