Julias blogg

20110414

Publicerad 2011-04-14 13:23:28 i Allmänt,

Hallå i stugan!

Idag är det torsdag och allt är underbart. Ja i alla fall nästan... Solen skiner, det är en dag kvar (fredag) i skolan innan påsklov och jag har inte en jätte stor hög av läxor som väntar på mig när jag kommer hem (bara en liten). Idag ska jag ut och springa och vara hurtig! Måste jobba på kondisen. Men sen blir det till att läsa om Mikael Perspbrandt och hans problem för vi ska nämligen ha en lite debatt om honom på våran  samhällslektion imorgon. Nej nu lär jag ta och klappa ihop datorn för nu ska jag iväg på sista lektionen för dagen. Spanska...

Måste bara nämna att jag har blivit besatt av http://chloeschuterman.chic.se/. Tycker det är roligt och lite gulligt att som 13 åring (om jag inte minns fel?) att blogga. Läser hennes blogg 24/7 om hon uppdaterar. Love it! Hon inspirerar mycket, plus att man blir så glad av att läsa den.Urgullig som sagt! :)

20110409

Publicerad 2011-04-09 13:49:18 i Allmänt,

Det var länge sen! Har inte haft ork att skriva eller ork att ens bry mig... Det finns mycket som händer just, fast när jag tänker efter vad är det som egentligen händer? Allt och inget? Skolan tar mycket tid just nu + att man blir så himla trött. Man liksom går i skolan sen när man kommer hem lär man göra läxor eller plugga inför prov... Man har inget liv. Men den här helgen hade jag lite mer inplanerat än läxor :) Jag var ute och gick 1 timme inna frukost imorse efter det gick jag faktiskt och sola för första gången på jätte länge. Sen tog jag cykeln och skulle åka och shoppa lite, jag kom dock hem tomhänt! Tyvärr hade dom varken skorna eller skjortan som jag tänkte köpa i rätt storlek. Sen skulle jag titta på en klocka som jag dräglat över tidigare, men den hade dom inte kvar längre... Blev lite putt över det så det var bara att cykla hem igen. Jag hade planerat in att gå på bio ikväll men det blir inte heller av, blir så less... Jaja jag får försöka hitta på något roligt själv eller sätta mig i ett hörn och lipa, kanske funkar det med?

Men jag får i alla fall ta och ursäkta för att jag inte uppdaterar så regelbundet. Jag kanske slänger in ett inlägg då och då. Men inget överdrivet. Det gäller att vara inspirerad när man skriver och det är jag knappast just nu... Men vi höres och synes! Ha en trevlig lördag! :)

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela