Julias blogg

Träning

Publicerad 2012-04-29 16:29:12 i Allmänt,

Blir så himla sugen på att träna, sitter och läser andras bloggar där människor är så hurtiga. Jag har typ lagt av på grund av att jag har varit sjuk så mycket. Jag tror inte att jag har gymmat på typ en månad. Det är så svårt att få ihop skola och träning just nu. Det gäller att prioritera då jag bara har ca en månad kvar i skolan. Men jag ska ta tag iträningen nu i veckan! Jag blir så himla taggad när jag ser bilder som dessa...


Biomys

Publicerad 2012-04-28 19:50:53 i Allmänt,

Sitter och väntar på bion som börjar om ca 30 min. Vi har både hunnit käka och fika nere på stan. Så nu strax ska vi gosa ner oss i biofotöljerna. Vi valde att se Project X - Hemmafesten, då vi båda redan sett The Hunger Games. Trevlig kväll på er! :)

 

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela