Julias blogg

20121229

Publicerad 2012-12-29 14:45:30 i

Just nu ligger jag och läser lite i min säng. Jag vaknade sent idag och har enbart legat ner. Jag har ätit lite frukost. Tyvärr är jag fortfarande sjuk... Det är riktigt tråkigt!

Victoria's Secret Fashion Show 2012

Publicerad 2012-12-28 20:19:46 i

Jag kollar alltid på Victoria's Secret Fashion Show. Varje år! I år blev det dock inte när programmet visades i Sverige. Jag spelade in programmet och kollade på det för någon dag sedan. Som alltid så blir man väldigt motiverad att träna och komma i form. Jag ska försöka förbättra mig och äta nyttigare och träna lite mer. Dock ska jag inte ha det som något nyårslöften, för det håller aldrig. Jag tror jag klara av det bättre utan att den pressen på mig! :)

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela