Julias blogg

20121120

Publicerad 2012-11-20 11:02:33 i Allmänt,

Tiden rinner iväg och allting går så himla fort. Snart är november månad slut och det börjar närma sig jul. Jag har inget problem med julen, dock vädret! Jag hoppas verkligen att det blir en riktigt fin vinter i år. Nu var det inte vädret jag hade tänkt prata om... Jag tänkte ta upp mitt "problem". Jag är en sån där människa som vill ha mer. Ni vet ordspråket "mycket vill mer". Jag tänker ofta för mig själv att jag ska sluta upp med att köpa en massa saker och leva uppe bland molna. Jag kanske borde komma ner på jorden och inse att allt har inte att göra med saker som man "behöver". Ibland tänker jag det motsatta, att jag borde leva i nuet och tänka på att jag kan dö imorgon. Köp vad du vill och gör slut på dina pengar. Det är ingen idé att spara på pengar när man kan som sagt dö imorgon. Är det någon av er som har samma problem? Ena stunden vill ni ha allt. Ni vill resa, lägga ner pengar på kläder med mera, eller kanske på nått fritidsintresse. I mitt fall ridning och hästar. Hur ska man leva?
 

20121116

Publicerad 2012-11-16 13:44:12 i Allmänt,

Hej igen!
 
 Igår fick jag jobba för första gången på mitt nya jobb. Det jag kan säga er är att det var mycket stressigt. Allt ska gå snabbt och självklart ska maten man serverar vara något man själv vill äta. Jag var helt slut efter 3 timmar och idag ska jag iväg dit igen. Dock ska vi få lära osss något annat idag! :) Det ska bli roligt. Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka iväg. Efter att jag jobbat klart ikväll kanske det blir en bio med pojkvännen, men det är bara om det går någon bra. Hoppas ni alla får en bra dag! Nu ska jag hoppa in i en dusch.
 
 
Saknar sommar och studenten!

20121115

Publicerad 2012-11-15 14:35:05 i Allmänt,

Hej på er!
 
Ska precis till och käka innan jag ska iväg på introduktion på McDonalds. Mitt nya jobb... Är faktiskt lite nervös! Dock känner jag mig lite töntig i dessa kläder och att jag framöver kommer att säga "Välkommen till McDonalds, det går bra att beställa." Det ska självklart bli spännande att få prova på :)
 

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela