Julias blogg

Godnatt!

Publicerad 2013-04-17 20:58:44 i Allmänt,

Jag somnade framför soffan när jag kom hem från Pernilla. Jag sov fram till klockan 4. Då klev jag upp och lagade lite mat och kollade igenom tidningarna som låg i brevlådan när jag kom hem. Nu ligger jag framför tv:n igen och slocknar väl snart ;)
 

20130417

Publicerad 2013-04-17 08:34:40 i

God morgon! Igår var jag hos Pernilla och vi åkte till ridhuset. Sen jobbade jag natt. Nu sitter och käkar lite frukost hemma hos Pernilla. Det blir dock inge ridhus idag, då Pernilla inte mår så bra. Snart ska vi ut och göra stallet :)

Bilder från igår...

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela