Julias blogg

Godmorgon

Publicerad 2013-02-28 07:25:57 i

Idag är jag uppe med tuppen. Dags för lite jobb fram till 15:30, sen bär det av hemåt! :)

Home Sweet Home

Publicerad 2013-02-27 22:18:24 i

Jag är hemma från en trevlig dag/kväll med Pernilla. Det har hänt mycket under dagen. Jag och Hanna (praktikanten) red ut på Iltanta och Walle. Jag red Iltanta, hon var lite smådryg i början och stod på bakbenen och gjorde några vändningar i luften. Efter att vi galopperat ett tag och vände hemåt, så kändes hon jätte fin. Sedan fick Pernilla hem en 3-åring som ska ridas in nu innan 3-års testet (Jive). Bilder på honom kommer senare. Efter shoppingen idag gick vi och åt. Vi käkade på ett ställe som heter Cheers, jätte mysigt, gott och billigt :) Nu ska jag sova!

B.la det här fick jag hem idag...

Fikapause

Publicerad 2013-02-27 17:53:35 i

Tog lite iste och kaffe nu mellan shoppingen. Har varit på ryttarstugan och gått på stan. Nu ska vi vidare och käka lite :)

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela