Julias blogg

20130131

Publicerad 2013-01-31 15:16:32 i Allmänt,

Igår var vi som sagt till ridhuset med hästarna. Jag red Hop-zan i 20 min typ och var helt slut efter. Hoppas att jag kommer igång snart med kondition och sånt. Det går bättre och bättre för varje gång, men jag märker att jag har tappat mycket på 3 år. Idag är det sista januari, tänk vad iden springer iväg... I morse var jag till Pernilla igen och red ut en sväng med henne. Det var supermysigt att ta en lite galoppsväng på åkrarna. Sedan åkte jag vidare till nästa stall för att rida Puccini. Nu sitter jag framför tv:n och degar, har ätit lunch och nu mumsar jag på lite vaniljkesella och blåbär. 
 
 
 
 
 
 
 

Bär i i väg...

Publicerad 2013-01-30 18:06:17 i Allmänt,

Nu ska jag åka till Pernilla igen för att åka till ridhuset med tre hästar. Jag ska bara på med ett bar dojjor. Hörs senare! :)
 

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela