Julias blogg

Trött och ont i kroppen...

Publicerad 2013-11-30 16:12:30 i Allmänt,

Självklart att man blir sjuk när man "anstränger" sig. Jag skrev ju som sagt tidigare att jag inte mådde så bra. Nu har jag feber. Dock stannar inte livet upp på grund av det. Jag måste plugga till tentan nästa vecka, i morgon måste jag släppa in hästar på eftermiddagen för att Pernilla och Tomas ska bort. Men jag har ringt och sjukanmält mig från jobb imorgon. Så under dagen imorgon blir det till att ligga och plugga i sängen med en massa te och onyttigheter, måste passa på medans man är sjuk! :)


Som sagt det är inte en hobby utan det är en livsstil. Hästarna lär ha mat även fast man är sjuk...

20131130

Publicerad 2013-11-30 12:42:09 i Arko,

Hej på er!

Idag har vi löshoppat hemma hos Pernilla. Det är många som är intresserade, så Pernilla brukar lägga ut en inbjudan på Facebook där de som vill vara med, får komma till priset av 100k kr. Det är så roligt att det är så många som vill vara med! Idag började vi med våra hästar. Pernilla valde att bara löshoppa Sirre idag och det gick jätte bra. Det blir bättre och bättre för varje gång. Jag löshoppade även min pålle. Han är så lugn av sig och är hur trevlig som helst att jobba med, så det gick jätte bra. Jag tror inte att han har löshoppat så många gånger tidigare :)

Jag känner mig i alla fall lite krasslig, jag ska egentligen jobba imorgon. Vi får se hur jag gör! 
Fick ingen film på honom när han hoppade, så det får bli nästa gång! 

It's hard out here for a bitch!

Publicerad 2013-11-29 18:50:37 i Allmänt,

Plugg och mera plugg! Jag har salstenta nästa vecka, så nu gäller det att ligga i. Just den här boken är super tråkig, som tur var är det bara ett kapitel i den här boken. Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela