Julias blogg

20130924

Publicerad 2013-09-24 20:41:29 i Allmänt,

God kväll!  Sitter med en kopp te och myser i sängen. Jag tycker om hösten, dock inte då det regnar... Sitter och kollar igenom min kalender och ser fram emot saker. Det är så roligt att börjat skolan igen och det händer så mycket nya saker. Just nu må jag bra och är glad! :)
 
 
Min nya hatt från Åhlens 
 

20130918

Publicerad 2013-09-18 19:34:04 i Allmänt, OUTFITS,

Jag och min fina vän Ida igår inne på Filippa K. Vi kikade lite i affärer, käkade pizza på Forno Romano och gick på bio, "The Heat". Bion var helt ok, dock hade jag förvänta mig att skratta mer... Men jag hade en jätte trevlig kväll. Jag älskar att umgås med min Ida. Tråkigt att vi inte träffas så ofta!
Jag hade som sagt på mig en blus från Åhléns, byxor från Levi's, jacka från Zara, sjal från Acne och skor från New Balance 

20130917

Publicerad 2013-09-17 13:59:44 i Allmänt,

Hej på er!
 
Jag är fortfarande sjuk... Dock ska jag till stan och käka och gå på bio med min bästaste tjejkompis Ida, som bor i Sthlm. Vi träffas inte så ofta och nej det är inte långt till Sthlm, men vi båda jobbbar och jag går i skola. Så vi får inte alltid ihop det. Nu är hon hemma hos sina föräldrar, de bor precis bredvid mig. Därför ska vi passa på idag och göra något roligt! 
 
Här får ni lite dåliga dator bilder (då jag inte har någon bra kamera än)...
 
 
 
 
// blus/sjkorta från Åhlens (Wera) // boyfriendjeans Levi's // klocka Marc by Marc Jacobs // 
 
 
 

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela