Julias blogg

20140830

Publicerad 2014-08-30 09:49:00 i Allmänt,

Hej på er! 

Jag tog ett extra pass på jobbet idag, så det blir 24 h jobb för mig. Tyvärr kommer jag inte hinna blogga så mycket, då vi ska bort med jobbet. Men jag önskar er alla en trevlig helg! 


Puss på er!

Gymgrossisten

Publicerad 2014-08-29 17:08:20 i Allmänt,

Innan jag drog till gymmet svängde jag in på Ica och hämta ut ett paket från Gymgrossisten. Den innehöll lite smått och gott från Better Bodies, prövade kläderna och de satt som en smäck! Funderar även på att beställa hem lite mjukiskläder från Better Bodies, men det kanske får bli nästa månad. Jag behöver nämligen köpa lite hästtäcken med mera denna månad. Nu ska jag strax dra till Ida, som har semester, hon är hemma hos sina föräldrar och bjöd över mig på middag.
 
 
 
 
 
Sjukt dåliga mobilbilder...

20140829

Publicerad 2014-08-29 14:06:17 i Allmänt,

Hej på er!
 
Nu är det dags för mig att åka och träna, är super taggad. Känner mig även väldigt färgglad! Det är fredag idag och jag ska enbart hem och slappa sen efter träningen, för jag ska upp och jobba imorgon. Det blir ett 24 h pass, känns härligt då det är första helgen efter löning... Men det är ju fina pengar när man jobbar helg, så det är bara att bita ihop! Idag är det i alla fall bröst och biceps som står på schemat, så nu ska jag iväg och kötta!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela