Julias blogg

20141209

Publicerad 2014-12-09 23:23:40 i

Hej på er! 

Det har varit en lång dag i dag... I går vart jag hembjuden till Pernilla för mat, vin och skit snack. Alltid lika trevligt, mycket skratt! Det behöver man i bland, speciellt om det är mycket som händer runt omkring en. 

I dag har jag sovit en hel del, på eftermiddagen var jag ut och fixade stallet, jag har varit till gymmet och kört ett ryggpass och efter gymmet var jag hem till mamma och fika. Nu ligger jag i sängen och kollar på Vampire Diaries, innan det är dags att sova. I morgon ska jag in till Gävle en sväng och bli fin! 

En bild från middagen i går!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela