Julias blogg

Är inte politiskt insatt, men...

Publicerad 2014-12-04 13:27:00 i Allmänt,

 
Nyval? Seriöst? Jag säger som Blondinbella skriver i ett inlägg på sin blogg (ett riktigt bra inlägg), kan detta verkligen leda till något bättre?
 
Jag är som sagt inte insatt, men står dock inte bakom en regering med S och Mp... Jag hoppas i all fall nu att folk inser att det enda SD bryr sig om är invadringspolitiken, precis som vi andra sagt hela tiden. Att regeringen som vi haft de senaste 8 åren har varit satbil och att Alliansen än i dag står stadigt.
 
Jag hoppas att det går bra för Alliansen i det nya valet utan Reinfeldt och att de som röstat på SD tänker till, och går tillbaka till det som de trodde på från första början. Alltså inte SD!
 
Hur känner ni?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela