Julias blogg

Hej då 2014 och hej 2015!

Publicerad 2014-12-31 15:00:26 i

2014 börjar lida mot sitt slut och jag sitter på jobbet och trökar. Det blir som sagt inget riktigt nyårsfirande för mig, eftersom jag slutar i morgon kl 07:30. 

Vad har hänt under året? 

I hästväg så har jag ridit in Arko ordentligt, flyttat till eget stall och sedan fick Arko gå på bete i somras. Till hösten var det dags att sätta igång igen och eftersom jag flyttat, fick jag tänka till en del på egen hand. Allt har gått super bra, jag och Arko har ridit ut en massor i skogen (som han verkligen har uppskattat) och sedan har han även blivit inhoppad (även det var superkul). Nu laddar vi batterierna inför 2015 och sätter igång igen i slutet av januari! Vi siktar på att försöka ta oss ut på någon tävling i vår! 

På träningsfronten så har jag ju bestämt mig för att försöka satsa på bikini fitness. Jag tog kontakt med Hälsostudion i Gävle, i våras och har nu både coach och team. Jag kör på hårt i gymmet och hoppas även här att hösten 2015, kunna komma ut på tävling. Men innan jag ska kunna ställa mig på scen så lär det byggas och finslipas en del och även en efterlängtad deff i sommar!
Skolan har rullat på som vanligt och jag har nu klarat halva utbildningen. Det är alltså bara halva kvar? Helt otroligt vad tiden går fort! Jag har dock haft tankar på att byta utbildning, då jag inte vet om det här är för mig. Nu när jag har gått 1,5 år, så känns det som att jag borde läsa klart! Vem har sagt att man inte kan ha flera utbildningar? 
Även om 2014 har varit helt ok, så hoppas jag på 2015 blir ännu bättre. Gott nytt år på er!

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2015-01-05 23:16:33

Vad går du för utbildning?! :) jag funderar fortfarande på vad jag ska plugga.. Tycker de är skit svårt! 😱

Svar: Jag går personal- och arbetslivsprogrammet :)
Julia Borg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela