Julias blogg

Varför välja?

Publicerad 2014-12-02 10:44:03 i Allmänt,

När jag gick och la mig i går bredvid min pojkvän, så frågade han hur min helg har varit. Jag förklarade för honom att den har varit super och att jag har fått en energi boost, inspiration och är taggad till tusen inför att börja jobba mot mina nya mål.
 
Jag har ju som sagt planer på att ställa upp i bikini fitness nästa år till hösten. Han frågar då om jag verkligen har tid, då jag har skola, jobb och häst att sköta. Jag svara att jag vet inte om det finns tillräckligt med tid, men jag måste få försöka. Detta är något jag vill och varför ska man behöva välja? Jag måste åtminstonde få försöka!
 
 
Drömmen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela