Julias blogg

20140130

Publicerad 2014-01-30 15:00:03 i Allmänt,

Hej på er!

Usch vilket väder det är nu... Jag tycker verkligen inte om vinter. Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och sedan gick jag en sväng på stan. Dock handlade jag inget, mina pengar har enbart gått till ridsaker den här månaden. 


Jag lever för tillfället i min mysiga tröja från Hope. Älskar även mina sneakers från New Balance (vill ha fler par).

Hatar smartphones...

Publicerad 2014-01-29 17:52:08 i Allmänt,

Min mobil lägger av så fort det blir några minus grader, vilket jag tycker är konstigt, då den borde klara av lite i alla fall? 

Idag har jag varit i stallet hela dagen. Jag och Pernilla gjorde stallet på förmiddagen och red vid lunchtid. Jag fick prova på och hoppa lite idag (vilket inte händer allt för ofta). Sedan käka vi lunch tillsammans innan Pernilla skulle åka och jobba. Sen tog jag en tur med hundarna i det fina vädret!

När Pernilla åkt, somnade jag på soffan och vaknade precis i tid för att ta in hästarna.

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela