Julias blogg

Aj aj...

Publicerad 2014-07-30 14:18:49 i Allmänt,

Jag sitter på rast just nu och jämrar mig över mitt finger... Jag blev getingstucken igår och det känns fortfarande idag. Jag är uppsvullen, varm och öm. Jag som trodde det skulle gå över under natten, men icke.  
Dagens lunch!

20140730

Publicerad 2014-07-30 08:47:30 i Allmänt,

Godmorgon! 

Jag bloggar från gymmet just nu, har varit ute på min PW och ätit frukost innan och nu kör jag lite bröst/biceps. Sen blir det 40 min cardio och jobb på det. Imorgon ska jag göra min mätning och förhoppningsvis har det skett lite förändringar i fett %, om det har det, så slutar troligtvis min diet imorgon. Igen kommer vara gladareän mig, för då är det dags att börja bygga på allvar! 

Här kommer förra före- och efterbildarna, som jag la upp tidigare och de två nedersta bilderna är från imorse! 


20140729

Publicerad 2014-07-29 10:48:03 i Allmänt,

Jag har hunnit med all träning nu på morgonen, innan jobbet, vilket är super skönt. Gymmet hinner nämligen stänga innan jag är hemma igen. Så jag har gått min pw, kört ett rygg/magpass och även kört 40 min cardio på det. Nu sitter jag på tåget och ska jobba på Furuvik. Det sköna är att jag bara har tre pass den hör veckan och på fredag åker jag och pojkvännen till Stockholm och kommer hem på söndag. Jag hoppas på relativt fint väder, för vi ska troligtvis på grönalund och sen blir det väl förhoppningsvis lite shopping för min del med. Sen givetvis en massa god mat på det! 


Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela