Julias blogg

Livet på landet!

Publicerad 2014-06-25 10:18:42 i Allmänt,

Jag kommer inte ihåg om jag har berättat för er att jag flytta ut till min pojkvän på landet. Det har jag i alla fall gjort och i och med det har jag lärt mig köra traktor, skämt och sido, jag har lärt mig det så att jag kan köra bland annat vatten till hästarna som går på bete!

Midsommar

Publicerad 2014-06-24 22:15:20 i Allmänt,

Midsommar spenderades i Valbo hos min far, hans fru och hennes son, med min underbara pojkvän och min lillasyster. Vi grillade och drack oss salongsberusade, käkade jordgubbar med glass och blev uppe sent. På midsommardagen firade vi med vänner och god mat, innan vi drog oss vidare till Lövstadans (dock ingen dans för mig då jag inte är ett stort fan av dansband).
Mitt liv just nu!

Publicerad 2014-06-24 22:08:15 i Allmänt,

Just nu är det väldigt mycket jobb och träning. Mesta dels träning... När jag börjar med något vill jag verkligen gå all in och därför tog jag kontakt med Hälsostudion i Gävle. Johanna som jobbar där hat hjälp mig och tre andra tjejer i 8 veckor med träning och kost. Jag hoppas på att jag kan hålla mig i samma spår och fortsätta denna hälsosamma livsstil! Annars så går häst går för tillfället på bete och jag jobbar bland annat på Furuvikspatken i år igen. Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela