Julias blogg

20140331

Publicerad 2014-03-31 21:02:59 i Allmänt,

Hej igen!

Jag är precis hemkommen från ett gympass, vi körde biceps och triceps idag. Jag märker i alla fall på viss övningar att jag börjar bli starkare. Super kul! Nu har jag tryckt i mig två burgare, medans jag har kollat på Carrie Diaries och nu ska jag kolla på Ryttareliten som jag kissade förra veckan!Företagsekonomi

Publicerad 2014-03-31 15:09:28 i Allmänt,

Just nu sitter jag på introduktion för en ny kurs. Det ska bli riktigt roligt med en ny kurs och i företagsekonomi. Jag läste företagsekonomi på gymnasiet, så jag hoppas på att jag kommer ihåg lite!Trött?

Publicerad 2014-03-31 15:04:45 i Allmänt,

Hej! 

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag! Idag har jag varit i stallet på morgonen. Jag har hjälpt till i stallet och ridit Arko och det gick super bra. Han är nu inriden och jag kan rida helt själv i alla gångarter i båda varven. Det känns jätte skönt! 


Lillprinsen ser lite trött ut!

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela