Julias blogg

20141114

Publicerad 2014-11-14 20:59:08 i

Hej på er! 

Idag har jag varit super trött. Tror tyvärr att jag vänt på dygnet lite... Idag fick Arko vila, efter tre dagar med skogstur, longering och en tur till ridhuset. I morgon blir det en tur skogstur igen och sen får han vila på söndag. Då har han gått fyra dagar denna vecka och det tycker jag han verkar klara fint. Han är riktigt pigg och glad fortfarande, så vi får se om han går på vila om två veckor eller om vi kör en bit in i december med. 

Idag blev det ett ryggpass på gymmet. Det gick otroligt bra och jag har ökat vikterna i de flesta övningar. Känns grymt bra nu när jag är i uppbyggnadsfasen. Kör på lite lättare 10:or, sen tre tyngre 5:or. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela