Julias blogg

Dagens gympass

Publicerad 2014-11-19 22:41:31 i

Idag blev det ett benpass och det gick väl så där... Jag drack PWO innan och hoppades på tryck, men så mycket tryck kände jag inte av. Det gick inte skit dåligt, men det var verkligen inte ett av mina bästa pass. Jag hoppas på lite mer energi i morgon, för då ska jag träna med Maria på Hälsostudion. 

Dagens pass bestod i alla fall av benböj, raka mark, benpress, benspark, sittande- och liggandelårcurl, omvända gynekologstolen (som jag kör både sittandes och sen står jag omvänt för att få mer kontakt med rumpan), vadpress, rakbensdrag i kabelmaskin (rumpa) och sist höftlyft med fristång. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela