Julias blogg

Sista oktober

Publicerad 2014-10-31 18:30:36 i

Hej på er!

Hela dagen har handlat om hästar och man kan väl inget annat göra, än att älska det? Jag började min morgon i stallet, där jag mockade, fyllde och la in foder. Den vanliga rutinen och sedan bar det in väg till Tierp för lunch med mamma, småsyskonen, kusin och kusinbarn. Ett härligt gäng som följde mig med tillbaka till stallet och sen hem till Pernilla, där jag skulle hoppa Arko. 

Ridpasset var superläskigt, allt från nya människor till konstiga hinder och en katt som skulle vara med på banan. Så det blev väl ett lite bakslag, även om det inte hände något.... Men han var väldigt spänd och stressad, så vi var sjöblöta när vi var klara. Han är ju bara 3,5 år, så man får inte vara för hård på honom. Det kommer! 

Nu ska jag krypa ner i sängen (själv) och mysa framför några avsnitt Vampier Diaries!


Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela