Julias blogg

Biljetter till SM Västerås 2014

Publicerad 2014-09-30 22:11:05 i Allmänt,

Just ja, jag har glömt att berätta att jag har bokat biljetter till SM i bodybuilding och fitness, i Västerås, nu på söndag. Det ska bli skit kul! Det är nämligen första gången jag ens är på en tävling. Jag åker med ett gäng från Hälsostudion i Gävle. Gravid hund med värkar!

Publicerad 2014-09-30 20:07:32 i Allmänt,

Jag har precis varit ute i stallet och tagit in hästarna. När jag kom in igen, så säger de att Greta (en av kennelhundarna) har börjat få värkar. Så vi hoppas på valpar i kväll/natt. Nu ska jag kolla på Hart of Dixie och sen fortsätta plugga :)


Jobbigt tycker Greta...

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela