Julias blogg

20150107

Publicerad 2015-01-08 00:16:03 i


Hej hej!

Jag tänkte titta in här en sväng och göra en lite update! Arko har fortfarande vila och jag har även vilat från träningen, eftersom jag varit sjuk. Nu känns det bättre eftersom jag bara är lite snorig och ingen halsont, så i morgon  blir det första passet efter dessa två veckor med dålig mat och noll träning. Det blir ett benpass! 

I dag började skolan igen och vi hade första föreläsningen för i år. Det kändes bra, att få tillbaka lite rutiner igen är skönt. Efter skolan åkte jag förbi Hälsostudion och min coach för mätning med mera. Så nu är det dags att ta tag i kosten igen och se till att jag stoppar i mig rätt saker för att kunna bygga på mig lite mer innan dieten i sommar. 

I går och i dag har jag åkt med Pernilla till ridhus och ridit en av hennes hästar. Tänk cad mycket roligare det blir när man är två! Och det är bara två veckor kvar tills jag ska sätta i gång min buse. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela