Julias blogg

20150125

Publicerad 2015-01-25 18:00:29 i

En liten uppdatering! 

Träningen rullar på som vanligt, försöker köra lite tyngre och färre reps. Försöker även hålla mig till ett kostschema, vilket inte alltid fungerar... Funderar på att prata med coachen angående det. 

Vad gäller hästen, så har jag inte satt igång honom än. Jag har flyttat honom till Pernilla i Elingbo, för att jag känner att jag behöver mer hjälp och stöd i och med att det är en unghäst. Sen är det även roligare när man är fler! Arko ska sättas igång i början på nästa vecka!

Jag har börjat en ny kurs i skolan med inriktning folkhälsa och den verkar intressant, hoppas på att den är rolig! 

Kommentarer

Postat av: Malin Lindgren

Publicerad 2015-01-25 18:17:06

Skönt att det går bra med träningen, någon/några speciella muskelgrupper du fokuserar extra mycket på? :)

Svar: Jag fokuserar mycket på ben/rumpa överlag och sen gillar jag axlar (speciellt baksida) :)
Julia Borg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela