Julias blogg

20150126

Publicerad 2015-01-26 22:07:50 i

Jäklar vad det har snöat i dag?!?! Och det verkar inte sluta heller... 

I dag var det första föreläsningen för den här veckan i skolan. Den handla om folkhälsopolitik och som kanske inte var det roligaste att sitta och lyssna på. Vi fick veta vad det handla om och sen även historia med mera.

Jag jobbade som personlig assistent i går och det är alltid 24 timmars pass, hos den  brukaren jag jobbar åt. Eftersom passet sluta i dag kl 07:30 och sen åkte jag direkt till skolan. Så det kanske är anledningen till att föreläsningen inte var så intressant? Jag höll nästan på att somna, haha! 

Snälla Pernilla har hjälpt mig att både mocka åt Arko i går och i dag. Bästa Pernilla! 

Jag kom nyss hem från stallet, efter att släppt in hästarna och nu ska jag slappa framför tv:n.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela