Julias blogg

20150128

Publicerad 2015-01-28 12:53:46 i

Hej! 

I går åkte jag och Pernilla till ridhuset med Ilanta och Arko. Det gick jätte bra tycker jag, Arko tjafsade lite när vi skulle lasta på vägen dit. Men när vi skulle åka hem gick det jätte bra. Han var även lugn och fin borta i ridhuset. Det negativa är att han har trampat till en sko, så den behöver riktas om... Hoppas att hovslagaren kan komma, för vi hade tänkt rida ut med alla tre på fredag. 

I dag var vi tre som gjorde stallet på morgonen, så det gick supersnabbt. Sen skulle vi åkt till ridhuset med Roddan och Ilanta, men vi red ut i stället. Det var första gången för Roddan, men det gick jätte bra. Han tyckte det var så himla roligt! 

Sirre och Hugo går i hagen bredvid Arko 
Arko trivs jätte bra i Elingbo och han går med Pernillas mammas ponny, som heter Speed.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Borg

Hej och välkommen till min blogg! Julia heter jag och är 21 år gammal. Jag bor utanför Tierp och studerar andra året på högskolan i Gävle, till personalvetare. På fritiden är jag hobbyryttare och äger min första egna storhäst, "Arko" född 2011 e. Arko III - Darco. Förutom djur älskar jag även mode, inredning och träning. Med hjälp av min coach Johanna Ericson (Hälsostudion i Gävle), så kommer jag troligtvis att debutera i bikini fitness 2015. Här kan ni följa min vardag där jag försöker hinna med allt och lite till. Trevlig läsning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela